Diyarbakır'da Çocuk Bakım Merkezi'nde Tecavüz Skandalı!

Diyarbakır'da Çocuk Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde görevli olan bir bakıcının odasında engelli olan bir erkek çocukla zorla cinsel ilişkiye iddaa edildi.

17 Ekim 2018 Çarşamba 16:48
Diyarbakır'da Çocuk Bakım Merkezi'nde Tecavüz Skandalı!

Diyarbakır'da bulunan bir Çocuk Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde 21 Eylül tarihinde saat 19.00 civarında meydana gelen olayda iddaaya göre kurumda görevliolan bir çalışan merkezde bakım altında bulunan engelli bir erkek çocuğu odasına çağırarak engelli çocukla zorla ilişkiye girerek tecavüz etti. Merkezde görevli olan bir güvenlik görevlisi tarafından görülen zanlı gözlatına alındı.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Diyarbakır İl Müdürlüğü konuyla ilgili olarak şu açıklamayı paylaştı;

Kurumda nöbetçi M.S.S. tarafından kuruluşta barınma altında bulunan çocuğa istismarda bulunulduğu şüphesi/iddiası üzerine mevzuat ve hukuk ilkeleri çerçevesinde gecikmeksizin idari ve adli süreçlerin başlatıldığı belirtti. Açıklamada, "Adli süreç, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Diyarbakır İl Müdürlüğü tarafından soruşturmaya müdahil olunarak devam etmektedir. Bununla birlikte şüpheli derhal görevden uzaklaştırılmış, idari soruşturma süreci başlatılmıştır. Konu idari, hukuki ve vicdani tüm boyutları ile eksiksiz olarak takip edilmektedir" denildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108