Bursa Yıldırım'da Köpekler 12 Yaşındaki Çocuğa Saldırdılar

Bursa Yıldırım'da meydana gelen olayda aç kalan sokak köpekleri okuldan eve dönen 12 yaşındaki ilkokul öğrencisine saldırdılar. İlkokul öğrencisi köpekler tarafından kalbinin üzerinden ısırıldı.

18 Ekim 2018 Perşembe 20:38
Bursa Yıldırım'da Köpekler 12 Yaşındaki Çocuğa Saldırdılar

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde aç kalan 4 sokak köpeği okuldan eve dönen 12 yaşındaki ilkokul öğrencisine saldırarak kalbinin üzerinden ısırdılar. 2 arkadaşıyla birlikte okuldan eve dönmek için yola çıkan ilkokul öğrencisi köpeklerden kurtulmak için çantasıyla köpeklere vurmaya çalıştı. Bu esnada köpekler tarafından ısırılan küçük çocuğun bağırmalarıyla köpekler kaçtılar.

Köpekler tarafından ısırılan çocuk evine giderek yaşadığı olayı ailesine anlattı. Durumu öğrenen aile çocuklarını özel bir araçla hemen hastaneye götürdüler. Götürüldüğü hastanede müdahele edilen çocuk müşahede altında tutuldu. Tedavisi sonrasında taburcu edilen çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, çocuğa saldıran köpeklerin aşılı ve sahipli oldukları bildirildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108