Bursa'da İki Aracın Çarptığı Şahıs Ağır Yaralandı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada yolun karşısına geçmek isteyen 16 yaşındaki gence otomobil çarptı. Yolda yatan gencin üzerinden arkadan gelen başka bir araç geçti.

16 Eylül 2018 Pazar 00:57
Bursa'da İki Aracın Çarptığı Şahıs Ağır Yaralandı

Bursa İnegöl ilçesinde yaşanan olayda Ankara Yolu istikametinden İnegöl'e doğru giden otomobil Mesudiye kavşağı'nda yoldan karşıya geçmek isteyen 16 yaşındaki A.B. isimli gence çarptı. Aracın çarpmasıyla yolun ortasına savrulan gencin üzerinden yine aynı istikametten gelmekte olan başka bir araç geçti.

Olayı görenlerin haber vermesi üzerine gelen sağlık ekipleri 16 yaşındaki gence ilk müdaheleyi olay yerinde yaparak İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırdılar. Yaralı gence çarpan sürücü S.D.'nin başka araçların gencin üzerinden geçmesini engellemek için kenara çektiği belirtilirken, yaralı gencin durumunun ciddiyetini koruduğu gelen haberler arasında.

Olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

banner119
Son Güncelleme: 16.09.2018 01:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108