Umurbey'e Estetik Dokunuş

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Umurbey Mahallesi Meydan Düzenleme ve genişleme çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyledi.

17 Ağustos 2017 Perşembe 09:54
Umurbey'e Estetik Dokunuş

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin cami restore çalışmaları ve meydan çalışmaları kapsamında Gemlik Belediyesi olarak da yıkım çalışmalarını gerçekleştirdiklerini belirten Refik Yılmaz, Türkiye’nin 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar’ın doğum yeri olan Umurbey Mahallesine yakışan bir çehre düzenleme çalışması gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Belediye Meclis üyesi Ersin Kahraman, Mahalle Muhtarı Mustafa Duran ve Fen İşleri Müdürü hasan Tahsin Aydın ile birlikte meydan çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, son olarak yıkılan zeytin satış kooperatifi eski binası yerine de modern bir tesis yapılacağını müjdeledi. Meydan çalışmaları kapsamında bir kahvehane, bir zeytin satış yeri ve üst katında da köy usulü kahvaltı merkezi yapılacağını vurgulayan Refik Yılmaz, “Umurbey’i güzelleştirme çalışmalarımız devam edecek.

Umurbey’in marka değerini artıracak hizmet ve yatırımları devam ettiriyoruz. Meydan kapsamında yeşil alan ve park bahçe çalışmalarımız da mahallemizin çehresini değiştirecek” dedi.

GEMLİK BLD

banner119
Anahtar Kelimeler:
GemlikUmurbey
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108