Helvacı federasyon başkanlığına aday

Bursa'nın Gemlik ilçesinde Baba Diyarı Sofrası’nın genel müdürü Sait Helvacı, 2017 yılında yapılacak olan Dünya Restorancılar Birliği Federasyonu’na başkan adayı gösterildi. 

30 Kasım 2016 Çarşamba 16:40
Helvacı federasyon başkanlığına aday
İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen 65 ülkenin iştirakiyle yapılan gastronomi fuarında konuşan Sait Helvacı, tecrübelerini paylaştı. Fuara katılanlar, Türkiye’nin gastronomi elçisi olan Sait Helvacı'yı Dünya Restorancılar Birliği Federasyonu’na başkan adayı olarak gösterdi. Helvacı, "Bu durum ülkemiz adına gurur verici. Şahsıma güvenen kişi ve kurumları layıkıyla temsil etmeye devam edeceğim" dedi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Turan saglam 2019-01-13 21:21:31

Sen adamsın be sait helvacı yıllardır mekanlarına geliyoruz ustalığın sanatın ahlakın ve adamligin bizlere örnektir rabbim sana uzun ömürler versin

banner56

banner108