Gemlik’te işçi servisi ile otomobil çarpıştı

Bursa’nın Gemlik ilçesinde işçi servisi ile otomobil çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 sürücü hafif yaralandı. Devrilen servisin boş olması faciayı önledi.

11 Aralık 2021 Cumartesi 12:20
Gemlik’te işçi servisi ile otomobil çarpıştı

Kaza, Fabrikalar yolu bölgesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 16 S 7191 plakalı personel servisi ile bir otomobil çarpıştı. Kazada işçi servisi yan yatarken 2 sürücü hafif yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. 2 sürücü tedbir amaçlı Gemlik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Personel servisinin boş olması ise büyük bir faciayı önledi. Bir süre kontrollü olarak verilen trafik, servis aracı ve otomobilin çekilmesiyle açıldı.

Kazayla alakalı tahkikat başlatıldı.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
GemlikGemlik Kaza
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108