Gemlik’e “Temiz Havuz Sertifikası”

Gemlik Beledieyesi Sosyal Yaşam Merkezi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ''Temiz Havuz'' sertifikası ile ödüllendirildi.

01 Mart 2018 Perşembe 11:28
Gemlik’e “Temiz Havuz Sertifikası”

Gemlik Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu bu yıl da en temiz havuzlardan birisi seçildi. Bursa İl Sağlık Müdürlüğünün yaptığı periyodik denetimlerde üst üste 5. yılda da istikrarı yakalayan Gemlik Belediyesi Yüzme Havuzu “Temiz Havuz” sertifikası ile ödüllendirildi. Gemlik Belediyesi Havuz Sorumlusu Mahmut Atış, sertifikayı İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Özcan Akan’ın elinden aldı. 10 kişilik ekiple oldukça titiz bir çalışma yaptıklarını ve ilçe halkının güvenli ve sağlıklı ortamda yüzme sporunu yapabilmeleri için çaba gösterdiklerini ifade eden Mahmut Atış, üst üste 5 yıl boyunca elde edilen temiz havuz sertifikasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Gemlik Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezinde bulunan yarı olimpik yüzme havuzu Çarşamba ve Cuma günleri bayanlara tahsis ediliyor. Havuzda Salı ve Perşembe günleri beyler, Cumartesi ve Pazar günleri de çocuklar spor yapabiliyor. Havuz Sorumlusu Mahmut Atış, ekibiyle birlikte özverili çalışmalarını devam ettirerek, 2019 yılında da en temiz havuz sertifikasını almayı hedeflediklerini söyledi.

GEMLİK BLD

banner119
Son Güncelleme: 01.03.2018 23:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108