Gemlik'te Avukatlar Günü Kutlandı

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz geleneği bozmadı. Avukatlar Gününü Baro ‘ya ziyarette bulunarak bir kez daha kutlayan Refik Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, Baro Başkanı Zeki Gemicioğlu, Hâkimler ve avukatlar ile sohbet etti.

05 Nisan 2017 Çarşamba 15:43
Gemlik'te Avukatlar Günü Kutlandı

Kendisi de bir avukat olan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Baro ‘ya yine avukat olan meslektaşı Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Erol, Avukat meclis üyesi Turgut Durmuş ile birlikte gitti.

Bursa Barosunun Gemlik Temsilciliği tarafından hazırlanan Avukatlar Günü Kutlama programına katılan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Hukuki Güvenliğimizin teminatı olan, tüm meslektaşlarımın bu güzel, anlamlı gününü en içten dileklerimle kutluyorum" diye konuştu.

Samimi ortamda, neşeli sohbetler çerçevesinde gelişen ziyaret sonrasında, günün hatırasına toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

GEMLİK BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108