Gemlik'te 23 nisan coşkusu bitmedi

Gemlik Belediyesi’nin organize ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenlikleri büyük ilgi gördü.

01 Mayıs 2017 Pazartesi 10:42
Gemlik'te 23 nisan coşkusu bitmedi

23 Nisan’da hava muhalefeti nedeniyle iptal edilen şenlikler, bir hafta sonra Büyükşehir Belediyesi Suni Çim Saha Tesislerinde gerçekleşti. Belediye Başkanvekili Ercan Barutçuoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı şenliklere katılarak, öğrenciler ve velileriyle bir araya geldi.

Çocuk oyun grupları ve sürpriz hediye ve ikramlar ile renklenen günde çocuklar sabah saat 10.00 dan gece 20 00 ye kadar gönüllerince eğlenme fırsatı buldular.

Animasyon gösterimlerinin de eşlik ettiği şenliklerde tüm çocukların bayramını kutlayan Belediye Başkanvekili Ercan Barutçuoğlu, onlara çeşitli hediyeler de ikram etti.

GEMLİK BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108