Gemlik Kent Konseyi Ziyaretlere Başladı

Mukaddes Serim Başkanlığında yeniden seçilerek güvenoyu alan Gemlik Kent Konseyi yürütme kurulu üyeleri teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor.

30 Kasım 2016 Çarşamba 12:05
Gemlik Kent Konseyi Ziyaretlere Başladı

İlk olarak Ticaret Borsası Başkanı Özden Çakır ve Yönetim Kurulu üyelerini kabul eden Mukaddes Serim Başkanlığındaki Kent konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, daha sonra Bursa Vali Yardımcısı ve Gemlik Kaymakam Vekili Mustafa Altıntaş’ı makamında ziyaret ettiler. Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran’ı da makamında ziyaret eden Kent Konseyi’nin ağır topları, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle tüm öğretmenler adına Mehmet Duran’a tebriklerini ilettiler. Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyelerinin protokol üyelerine yönelik ziyaretlerinin devam edeceği bildirildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108