Gemlik Kent Konseyi Türkü Korosu Çalışmalarına Başladı

Gemlik Kent Konseyi Kültür ve Sanat Çalışma Gurubu Türkü grubu kuruldu. Türkü grubu yönetimi Edip Özer başkanlığında, Fikret Çolakoğlu, Ahmet Küçük, Ahmet Gültekin ve Şükrü Devirenden oluşturuldu.

09 Kasım 2016 Çarşamba 07:31
Gemlik Kent Konseyi Türkü Korosu Çalışmalarına Başladı

Türkü Korosu yaklaşık elli kişilik bir ekip ile çalışmalarına başladı. Türkü çalışma gurubu başkanı Edip Özer yaptığı açılış konuşmasında oluşturulan koronun, bundan önceki korolardan bağımsız, tamamen yeni bir koro olduğunu belirtti. İlk adım olarak yetişkinler korosundan başlandığını belirten Özer, Tasavvuf Musikisi Korosu, Çocuk Korosu ve Genç sesler korosu çalışmalarının da devam ettiğini ve ilk konserlerini Ocak ayında vermeyi planladıklarınısöyledi.

Türkü Korosunun açılış çalışmasında Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim ve Belediye Meclis üyesi Fehmi Aslan da hazır bulundular. KentMukaddes Serim, Kent Konseyi Kültür ve Çalışma Gurubunda, resim gurubu, tiyatro gurubu, şairler ve ozanlar gurubunun ardından Türkü gurubunu da faaliyete geçirmekten mutlu olduklarını belirtti. Serim; Çalışmalarımıza hiçbir şekilde siyaseti katmadan Gemlik halkına hizmet etmeye gayret sarf ediyoruz, Gemlik Belediyesine de maddi katkılarından dolayı teşekkür ediyorum dedi. Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı da Kent Konseyinin yaptığı çalışmaları taktirle karşıladıklarını, maddi ve manevi her türlü desteği verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini belirterek, katılımcılara da böylesine güzel bir projede gönüllü olarak yer aldıkları için Gemlik Belediyesi adına teşekkürlerini iletti. ArdındanTürkü gurubu gecenin ilerleyen saatlerine kadar çalışmalarına devam etti.
 

GEMLİK BLD

banner119
Son Güncelleme: 09.11.2016 10:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108