Gemlik Kent Konseyi Kadın Meclisi'nden Anlamlı Ziyaret

Gemlik Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyelerinin önemli ve anlamlı günlere özel ziyaretleri sürüyor.

13 Temmuz 2017 Perşembe 09:12
Gemlik Kent Konseyi Kadın Meclisi'nden Anlamlı Ziyaret

1 Temmuz Kabotaj Bayramı haftasında Liman Başkanlığını ziyaret eden Çiğdem Türe Başkanlığındaki Kadın Meclisi üyeleri 10 Temmuz Dünya Nüfus günü nedeniyle de Nüfus Müdürü Nazlı Değirmenci’yi makamında ziyaret ettiler.

Önemli günlerin aynı zamanda farkındalık günleri olduğuna dikkat çeken Gemlik Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Çiğdem Türe, “Tüm kurum ve kuruluşların yanı sıra sivil toplum örgütleri ile de işbirliği içindeyiz. Güzel diyaloglarımız ve ortak geliştirdiğimiz projelerimiz var. Bu açıdan bakınca da özel günlerde yaptığımız ziyaretlerle hem bu projelerimiz üzerinde istişarelerde bulunuyoruz hem de dostluklarımız pekişiyor. Gemlik için yeni çalışmalar adına da güzel fikirler ortaya çıkıyor.

Liman Başkanımız Asım Sulu ve Nüfus Müdürümüz Nazlı Değirmenci ziyaretlerimizde de böyle oldu. Hem bu anlamlı günlerini kutladık hem de projeler konusunda istişarelerde bulunduk” dedi.

GEMLİK BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108