Gemlik İlkadım Anaokulu Açıldı

Ece Gündoğdu Solaksubaşı ve Kübra Selçuk'un ortak girişimleri ile açılan Özel İlkadım Anaokulu eğitime start verdi.

20 Eylül 2017 Çarşamba 14:30
Gemlik İlkadım Anaokulu Açıldı

Gemlik'in tanınmış ailelerinden Gündoğdu ve Solaksubaşı Ailelerinin kızları Ece Gündoğdu Solaksubaşı ve Marmara Kimya Fabrikasında Kimya Mühendisi Recep Selçuk'un kızı Kübra Selçuk'un ortak girişimleri ile Hisartepe Mahallesi Baytaş Kristal Park Evleri'nde açılan Özel Gemlik İlk Adım Anaokulu eğitime coşkulu bir törenle başlangıç yaptı.

Gemlik iş ve siyaset dünyasının yoğun katılım gösterdiği açılış programına Gemlik Belediye Başkan Yardımcıları Vedat Büyükgölcigezli ve Ahmet Avcı, Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık, MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesi Başhekimi Şahmeran Çelenkoğlu, Yıldırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yıldırım, Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ergün Efendioğlu, Belediye Meclis Üyesi Mahmut Solaksubaşı, Belediye Meclis Üyesi Cemal Kurt, Gemlik Basketbol Kulübü Başkanı Berkay Bulut, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Beki, Baytaş İnşaat Firmasının sahibi Yaşar Bektaş, veliler ve öğrenciler katıldı.

Açılış programında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, "Çocuklarımızın zorunlu eğitim öğretim hayatına başlamadan önce atacakları ilk adım Özel Gemlik İlkadımAnaokulunda olacak. Oldukça güzel, modern ve geniş bir anaokulu olmuş. Ece ve Kübra Hanım'ı tebrik ediyor, başarılarının devamlarını diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli ise; "Gemlik'in bu güzel eğitimin kurumunun ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Gemlik her gün gelişen ve büyüyen bir ilçe, çocuklarımızın ve velilerimizin böyle eğitim kurumlarına ihtiyacı var. Bu ihtiyacı gideren kadın girişimcilerimize teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Açılış sonrası okulu gezen protokol ve misafirlere çeşitli ikramlarda bulunulurken, okulun minik öğrencileri ise eğitim görecekleri yeni sınıflarında arkadaşlarıyla tanışma fırsatı bulup oyunlar oynadı. Veliler ise iç mimarisi Baytaş İnşaat Yüksek Mimarı Engin Bektaş tarafından yapılan okulu oldukça güzel bulduklarını ifade ettiler.

GEMLİK BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108