Gemlik Belediyesi Afyon'da Moral Depoladı

Gemlik Belediyesi'nin Bem-Bir-Sen ile birlikte organize ettiği hizmet içi eğitim seminerinin adresi Afyon oldu.

20 Şubat 2017 Pazartesi 13:31
Gemlik Belediyesi Afyon'da Moral Depoladı
Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Erol, Belediye daire müdür ve amirlerinin katıldığı seminerde, belediyenin memur personeli aileleriyle birlikte moral depoladı.

Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç, Bursa Şube Başkanı Ali Alan ve Gemlik Temsilcisi Zabıta Müdürü Abdullah Dönmez'de hizmet içi eğitim seminerinde hazır bulundular.

Hayat Danışmanı Ümit Hakan Bozkurt'un verdiği eğitim seminerine 54 belediye personeli ve aileleri katıldı. Gemlik Belediyesi'nin güçlü ve huzurlu bir aile olduğunu belirten Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, organizasyona destek veren Bem-Bir-Sen yöneticilerine teşekkür ederek, "Farklı ve anlamlı bir etkinlik oldu. Personelimiz ve aileleri güzel şeyleri hak ediyorlar. Bu da onlara moral veren bir organizasyon oldu.



Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi. Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Erol, Sendika Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç, Bursa Şube Başkanı Ali Alan ve Gemlik Temsilcisi Abdullah Dönmez'de seminerde birer konuşma yaparak, hizmet içi eğitim seminerlerinin önemine dikkat çektiler.

Üç gün süren ve Afyon MAY Termal Otel'de yapılan hizmet içi eğitim seminerinin bitiminde Belediye Başkanı Refik Yılmaz'a ve emeği geçenlere plaket takdim edildi. Öte yandan seminere katılan belediye personeli de eğitim sertifikalarını aldı ve programdan çok memnun olarak ayrıldıkları gözlendi.



Personelin moral ve motivasyonunu arttıracak bu tür Hizmet içi eğitim seminerlerinin devam edeceği ifade edildi.

GEMLİK BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108