Gemlik Balıkçı Barınağı Rehabilite Çalışamaları Başladı

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Uludağ Üniversitesi Gemlik Yerleşkesi önünde bulunan Balıkçı Barınağı Rehabilite çalışmalarının başladığını söyledi.

02 Haziran 2017 Cuma 12:37
Gemlik Balıkçı Barınağı Rehabilite Çalışamaları Başladı

Kayıkhane Mevkiinde bulunan Mendirekte yapılan iyileştirme çalışmalarının ardından Yerleşke önündeki Balıkçı Barınağının da ilçeye yakışır bir hale getirileceğini vurgulayan Refik Yılmaz, derme çatma kulübeler, barakalar ve platformların yıkılarak rehabilite çalışmalarına start verdiklerini açıkladı.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı ve Balıkçılar ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, denize atılan moloz, hafriyat, cüruf, inşaat atığı, araba lastiği ve birçok atığın da temizleneceğini müjdeledi.

Ulaştırma Bakanlığına ait temizleme gemisi ile liman bölgesinin nefes alacağını anlatan Refik Yılmaz, “Balıkçılarımız teknelerini artık daha kolayca yanaştırabilecekler. Yıllardır Balıkçı Barınağına el atılmadı. Bu bölgeyi ilçeye yakışır hale getireceğiz. Kulübeler de yenilenecek.

Balıkçı çekek yerlerine de modern düzenlemeler getiriyoruz. Üniversite önünde yapılan estetik ve çevreci çalışmalar, aynı bölgedeki Balıkçı Barınağımızda da yapılacak.

Gemlikli balıkçılarımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Gemlikli balıkçılar ile istişare halinde olduklarına da dikkat çeken Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçenin her mahallesinde ve sokağında olduğu gibi, Balıkçılar için de güzel hizmet ve yatırımlar getirmeyi sürdüreceklerini kaydetti.

GEMLİK BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108