Gemlik Ayşe Hatun Camii İbadete Açıldı

Gemlik Belediyesi öncülüğünde, Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından yaptırılan Eşref Dinçer Mahallesindeki Ayşe Hatun Camii Cuma günü ibadete açıldı.

14 Nisan 2017 Cuma 15:39
Gemlik Ayşe Hatun Camii İbadete Açıldı

Demir ve beton aksamının karşılanmasının yanı sıra Çevre düzenlemesi de Gemlik Belediyesi tarafından yapılan Ayşe Hatun Camii, yaklaşık iki yıl sonra ibadete girmiş oldu.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik Belediyesinin Özel Sektör ve hayırsever işadamları işbirliği çerçevesinde son 5 yılda 7 okul ve 12 caminin öncülüğünü yaptığını hatırlatarak, Ayşe Hatun Camiinin de tamamlanarak, ibadete açılacak olmasının gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık, Meclis üyeleri Ercan Barutçuoğlu ve Turgut Durmuş’un yanı sıra Belediye Daire Müdürleri ile yapımı tamamlanan Ayşe Hatun Camiinde önceki gün incelemelerde bulunan Refik Yılmaz, Camiinin Eşref Dinçer Mahallesine çok yakışacağını söyledi. Yılmaz, ekibiyle birlikte ilk Cuma namazına da katıldı.

14 Nisan’da Cuma Namazıyla birlikte ibadete açılan Ayşe Hatun Camiinde ilk vaaz ve hutbeyi Bursa eski Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Ay verdi. Mehmet Emin Ay, yeni camide ilk Cuma Namazını da cemaate kıldırdı. Ayşe Hatun Cami’nde ilk Cuma namazı büyük izdiham yarattı.

Yeni camide Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Başkan Yardımcıları Vedat Büyükgölcigezli ve Ahmet Avcı, Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık ve yönetim kurulu üyeleriyle çok sayıda vatandaş ta ilk namazlarını kıldılar.

GEMLİK BLD

banner119
Anahtar Kelimeler:
Gemlik Belediye Başkanı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108