Gemlik 19 Mayıs Kutlamaları

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta ve dış temsilciliklerimizde olduğu gibi Gemlik’te de coşkuyla kutlandı.

20 Mayıs 2017 Cumartesi 10:56
Gemlik 19 Mayıs Kutlamaları

Atatürk Anıtına Çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan törenler 15 Temmuz Demokrasi Meydanında yapılan çeşitli etkinliklerle renklendi.

Garnizon Komutan Vekili Veteriner Albay Aziz Sevimli, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Emniyet Müdürü Cafer Gündoğdu, Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Barış Bozkurt, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Abdurrahman Dağlar, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü İbrahim Ay yapılan sportif karşılaşmalarda dereceye giren öğrencilere madalya ve kupalarını takdim ettiler.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Abdurrahman Dağlar, Gemlik Belediyesinin destekleri ile ilçede binlerce gencin spor yapma imkanı bulduğunu belirterek, “İlk hedefimiz 2020 ve 2024 olimpiyatlarına milli sporcular yetiştirmektir” dedi.

Atatürk’ün gençliğe hitabesi, şiirler ve kompozisyonların okunmasıyla devam eden törenlerde, Karate ve Tekvando gösterileri de büyük ilgi gördü.

Halk oyunları gösterileriyle devam eden bayram coşkusu, bayrak geçidi ile son buldu. Gece de fener alayı ve şenlik yürüyüşü tertiplendi.

GEMLİK BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108