Fulden Uras'tan Gemlikli Öğrencilere Anlamlı Hediye

Gemlikli Sanatçı Ahmet Gültekin’in “Yetenek Sizden Destek Bizden” projesi kapsamında, Gemlik Kaymakamlığı, Gemlik Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün destek verdiği enstrüman dağıtımları hız kesmiyor.

06 Aralık 2017 Çarşamba 15:42
Fulden Uras'tan Gemlikli Öğrencilere Anlamlı Hediye

Proje kapsamında belirlenen 6 pilot okulda toplam 700 öğrenci enstrümanlarına kavuştu. Bağlama, Gitar, Keman, Ritim, Perküsyon, Bando, Tiyatro, Halk Oyunları, Çocuk ve Gençlik Koroları oluşturulmaya başlandı.

Ücretsiz yapılacak olan eğitimlere yine ücretsiz olarak enstrümanların dağıtımı tamamlandı. Çınar İlkokulunda yapılan enstrüman dağıtımına Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran’ın yanı sıra ses ve sinema sanatçısı Fulden Uras’ta katıldı.

150 öğrenciye yapılan enstrüman dağıtımlarına sanatçı Fulden Uras’ta 30 enstrüman alarak destek verdi. Proje mimarı Ahmet Gültekin, “Kardeşlerimize müziği ve sanatı sevdirebilmek, onlara bir şeyler katabilecek olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Sanatçı Fulden Uras’ta, Gemlik’te başlayan bu projenin tüm ülkeye örnek olması gerektiğini ifade ederek, toplumun tüm kesimlerinin ve sanatçıların da öğrencilerin müzik ve sanat eğitiminde duyarlı olmaları gerektiğini ifade etti.

GEMLİK BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108