Fındıcak Köyü Temizlendi

Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentin genel temizliği ile ilgili yürüttüğü temizlik çalışmalarının yanı sıra mahalle statüsüne dönüşenköylerde de sonbahar temizliğine başladı.

28 Ekim 2017 Cumartesi 23:23
Fındıcak Köyü Temizlendi

Planlanmış günlük rutin temizlik çalışmalarını aksatmadan sürdüren belediye temizlik ekipleri, son olarak ilçe merkezine 19 km uzaklıkta ki Fındıcak köyü mahallesinde, kapsamlı bir temizlik operasyonu gerçekleştirdi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri,Fındıcak köyü mahallesinde sokak ve caddelerin yanı sıra camii, okul, park, bahçelerde de temizlik çalışmalarını gerçekleştirdi. Ağaçlardan dökülen yaprakları ve yol kenarlarında ki otları da temizleyen ekipler, köy içinde bulunan tarihi hamamı yıkayarak, temizlik çalışmalarını tamamladı. Titizlikle yürütülen temizliklik çalışmalarının ardından duyduğu memnuniyeti dile getiren Fındıcak köyü Muhtarı Ali Yurt, Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Dedetürk veekibine teşekkür etti.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'ın direktifleri doğrultusunda son bahar temizliği çalışmalarına yoğun bir şekilde başladıklarını anlatan Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Dedetürk, hem süpürme hem de yıkama işlemlerinin ilçenin tüm mahalle, cadde ve sokaklarında devam edeceğini söyledi.

GEMLİK BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108