Bursa Gemlik'te Bayan Kuaförü Kadın Cinayeti!

Bursa'nın Gemlik ilçesinde bayan kuaförlüğü yapan 55 yaşındaki G.T. aracında iken başka bir araçtan 3 el ateş edildiği ve G.T'nin olay esnasında can verdiği öğrenildi.

22 Kasım 2018 Perşembe 13:00
Bursa Gemlik'te Bayan Kuaförü Kadın Cinayeti!

Edinilen bilgilere göre olay sabah saatlerinde Balıkpazarı bölgesinde gerçekleşti. 55 yaşındaki G.T. aracındayken başka bir otomobilden 3 el ateş edilmesiyle olay yerinde can verdi. 

Polis ekiplerinin anında olay yerine intikal etmesiyle G.T.'nin olay esnasında hayatını kaybettiği, görgü tanıklarına göre beyaz bir arabadan 5 6 el ateş edildiği öne sürüldü. 

G.T.'nin savcılık incelemesinden sonra Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Zanlının yakın bir akrabası olduğu ve adı açıklanmayan bir zanlı ile alakalı çalışma başlatıldığı öğrenildi. 

Cinyete kurban giden G.T.'nin ilçede bayan kuaförlüğü yaptığı ve Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar odası yönetim kurulu üyesi olduğu aynı zamanda sevilen bir esnaf olduğu öğrenildi. 

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108