Bursa'da Kereste Fabrikasında Yangın

Bursa'da palet imalatı yapan bir kereste fabrikasında yangın çıktı. Zeytin ve incir ağaçlarının arasında bulunan kereste fabrikası bilinmeyen bir nedenle alev aldı.

28 Temmuz 2018 Cumartesi 17:00
Bursa'da Kereste Fabrikasında Yangın

Bursa'nın Gemlik ilçesi Yörükali köyü mevkisinde bulunan kereste fabrikası bugün öğle saatlerinde yanmaya başladı. Palet üretimi yapılan kereste fabrikasında çıkan yangında fabrikanın her yeri kısa sürede yangının etkisinde kaldı. Çıkan yangın sonucunda alevler gökyüzüne kadar yükselirken yangını farkeden vatandaşlar itfaiyeye ve jandarmaya haber verdiler.

Kısa sürede yangının çıktığı fabrikaya sevk edilen bir çok itfaiye ekibi yangına müdahele etsede kereste fabrikasından geriye sadece küller kaldı. Yangının çıkma sebebini belirlemek için jandarma ve itfaiye ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı.

banner119
Son Güncelleme: 28.07.2018 17:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108