Bursa'da kaza yapan araçta uyuşturucu madde bulundu

Bursa'nın Gemlik ilçesinde Yalova’dan Bursa’ya seyir halinde olan ve G.İ. isimli kadının kullandığı 77 ABM 569 plakalı kaza yapan bir otomobilde uyuşturucu ele geçirildi.

23 Kasım 2021 Salı 11:43
Bursa'da kaza yapan araçta uyuşturucu madde bulundu

Yalova’dan Bursa’ya seyir halinde olan ve G.İ. isimli kadının kullandığı 77 ABM 569 plakalı otomobil, terminal köprüsü altında direklere vurdu.

Kaza sonrası sürücü G.İ. ile yanında bulunan F.Y. hafif yaralandı.

Ekiplerin, kaza yapanların daha önce uyuşturucudan gözaltına alınan zanlılar olduğunu tespit etmesi üzerine olay yerine narkotik polisleri sevk edildi.

Araçta yapılan aramada 30 grama yakın metamfetamin ele geçirildi. Biri kadın iki kişi yapılan sağlık kontrollerinin ardından gözaltına alınırken, kaza yapan otomobil çekici tarafından otoparka kaldırıldı.

Otomobilde savcılık kararıyla detaylı arama yapılacağı öğrenildi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108