Bursa'da İnşaattan Düşen 18 Yaşındaki İşçi Hayatını Kaybetti

Bursa'da Gemlik ilçesinde meydana gelen olayda inşaatı devam eden toplu konutlarda çalışan 18 yaşındaki inşaat işçisi 6. kattan düşerek hayatını kaybetti.

23 Temmuz 2018 Pazartesi 23:33
Bursa'da İnşaattan Düşen 18 Yaşındaki İşçi Hayatını Kaybetti

Gemlik ilçesi Cihatlı mahallesinde meydana gelen kazada bir inşaat firması tarafından yapımı devam eden inşaatın çatı bölümünde babasıyla birlikte çalışan 18 yaşındaki A.K bugün öğlen saatlerinde çalştığı inşaatın 6. katından zemine düşerek hayatını kaybetti.

Kazanın ardından Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve ölüm raporu tutulan genç işçinin cenazesi hastanenin morguna kaldırılırken olay yerinde incelemelerde bulunan Gemlik Jandarma olayla ilgili incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerde inşaatta çalışan diğer işçilerinde ifadesine başvurulurken genç işçinin çalıştığı alanda herhangi bir halat yada baret gibi güvenlik önlemlerinin alınmadığının görüldüğü belirtildi. Olayla ilgili araştırma devam ediyor.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108