''Biz Anadoluyuz'' Projesi Gemlik'te

İçişleri Bakanlığınca hayata geçirilen "Biz Anadoluyuz Projesi" kapsamında Erzurum'un Oltu, Olur ve Şenkaya ilçelerinden 140 öğrenci, Gemlik’te ağırlandı. Gemlik sahil gezisinin ardından, AtatepeSosyal Tesislerinde akşam yemeğinde bir araya gelen öğrencilere, Bursa Vali Yardımcısı İbrahim Avcı, Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce eşlik etti.

05 Aralık 2017 Salı 16:07
''Biz Anadoluyuz'' Projesi Gemlik'te

Programda konuşan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “ Sizleri Gemlik’te ağırlamaktan son derece mutluyuz. Ben de sizin gibi Türkiye’nin en doğusundan geldim. Liseyi orada okudum. İnşallah sizlerde eğitim ve öğretiminizi tamamladıktan sonra idealinizdeki üniversiteyi kazanıp bitirerekbirçok şehirde, gerek Vali gerek Kaymakam gerekse Belediye Başkanlığıgörevleri alacaksınız. Emniyet Müdürümüz Erzurumlu. Belediye Başkan Yardımcımız Erzurumlu, Kent Konseyi Başkanımız Erzurumlu. İlçemizde de çok sayıda Erzurumlu hemşerilerimiz var. Dolayısıyla burası sizin eviniz yabancı değilsiniz. Biz Anadolu’yuz Projesi kapsamında sizleri bu akşam burada ağırlamaktan onur duyduk. Siz ülkemizin geleceğisiniz. Sizlere güveniyoruz. Gelecekte güzel meslekler seçerek, bu ülkeye en iyi şekilde hizmet etmeniz tek temennimiz. Size bu yönde ki inancımız tamdır. Bu güzel projeyi hayata geçiren ve katkı sağlayan Başbakanımıza, İçişleri Bakanımıza, Valimize, Vali Yardımcılarımıza, Kaymakamımıza, Milli Eğitim Müdürümüze çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Program sonunda T.S.O Gazi İlköğretim Okulundan iki öğrenci, misafir iki öğrenciye tüm öğrenciler adına çiçek takdim etti. Oltu, Olur ve Şenkaya ilçelerinden gelen öğrencilerin okudukları birbirinden güzel türkülerin beğeniyle dinlendiği programda,Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, tüm öğretmen ve öğrencilere, zeytin ve zeytin ürünlerinin yanı sıra satranç takımı, duvar saati ve okuma kitabı gibi çeşitli hediyeler vererek hatıra fotoğrafı çektirdi.

GEMLİK BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108