Atatürk Saygı ve Minnetle Anıldı

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 78. yıl dönümünde Gemlik'te de saygıyla anıldı. Saat 09.05’te sirenlerin çalmasıyla Gemlik'te hayat adeta durdu.

10 Kasım 2016 Perşembe 12:25
Atatürk Saygı ve Minnetle Anıldı

Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 78. ölüm yıl dönümü münasebetiyle Gemlik'te çeşitli anma etkinlikleri düzenlendi. Etkinlikler saat:09.00’da Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayıp Asım Kocabıyık Kültür Merkezi'ndeki anma programı etkinlikleri ile devam etti. 2 Dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törenlerde, Bursa Vali Yardımcısı Gemlik Kaymakam Vekili Mustafa Altıntaş, Garnizon Komutanı Namık Kemal Çil ve Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli Atatürk Anıtına çelenk sundular. 10 Kasım Atatürk’ü Anma törenleri büyük ilgi gördü. Törene siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda Gemlikli de katıldı. Atatürk’ün öldüğü saat olan saat 09.05’te sirenlerin çalmasıyla birlikte İstiklal Caddesi ve Orhangazi Caddesi'nde trafik bir anda durdu. Araçlarından dışarıya çıkan çok sayıda vatandaş saygı duruşunda bekleyip İstiklal Marşı okudu.

Umurbey Celal Bayar Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinin düzenlediği Atatürk'ü anma programı Asım Kocabıyık Kültür Merkezi'nde gerçekleşirken, program sonunda protokol ve izleyiciler öğrencileri ayakta alkışladılar.

GEMLİK BLD

banner119
Anahtar Kelimeler:
AtatürkSaygıMinnet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108