Atatepe'de gençlik zirvesi

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, siyasi partilerin gençlik kollarının yanı sıra, Üniversite temsilcileri, öğrenci topluluğu başkanları ve genç Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerini Atatepe Sosyal Tesislerinde ağırladı.

22 Mayıs 2017 Pazartesi 18:06
Atatepe'de gençlik zirvesi

Ak Parti Gençlik Kollarının projesine ev sahipliği yapan Belediye Başkanı Refik Yılmaz,  milli ve manevi değerlere sahip gençler yetiştirmeyi hedeflediklerini belirterek, “Kaybedecek tek bir insanımız yok. Gençlerimize sahip çıkmalıyız. Hizmet çıtası gençlerimizle birlikte daha da yükselecektir” diye konuştu. Gemlik’te bir ilk olan projeye katılım da yüksek oldu. Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Ak Parti İle Başkanı Zafer Işık ve İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Necdet Yılmaz’da Ak Partili gençlerin bu anlamlı projesinde bir araya geldiler.

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Ali Kaya, “Gemlik’te bir ilki gerçekleştiriyoruz. Gemlik’te gençlik adına kimler varsa, hangi gençlik temsilcileri bulunuyorsa onlarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gemlik gençliğinin sorunları, çözüm yolları, gençliğin selameti ve gençlere yönelik imkânların nasıl çoğaltılabileceği konusunda istişare toplantısı düzenledik. Bu toplantılar periyodik hale gelecektir. Hem yerel de hem de ulusal anlamda Gemlik gençliğinin sorunlarına ve imkânlarının çoğaltılmasına yönelik hızlı çözümler üretmeyi hedefliyoruz” dedi.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’da, Türkiye’nin içinde bulunduğu durum konusunda gençlere çarpıcı bilgiler ve mesajlar verdi. Proje üzerine proje üretilerek, yıpratılmak, bölünmek ve parçalanmak istenen bir ülkede bulunduğumuzu anımsatan Refik Yılmaz, Emperyalistlerin bu kirli oyunlarına milletin ve gençliğin ferasetinin engel olduğunu söyledi. 15 Temmuz Hain FETÖ terör örgütü darbe girişiminde 43 gencimizin şehit olduğunu da hatırlatan Refik Yılmaz, 15 Temmuz’da şehit ve gazi olan vatandaşlarımız ve gençlerimiz için de dua istedi. “Ortak paydamız vatandır” diye konuşan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Görüşlerimiz ne olursa olsun, bu paydada birleşmeliyiz” dedi.

Suriye’de yaşananların herkese ders olması gerektiğinin altını çizen Refik Yılmaz, “Sağ-Sol, Alevi-Sünni, Türk-Kürt-Arap demeden Suriye’yi parçaladılar. 5 Milyona yakın Suriye halkını mülteci, dilenci durumuna düşürdüler. Ortak paydamız vatan olursa, Türkiye asla Suriye olmaz” diye konuştu. Gençlere güvendiklerini, hizmet çıtasının gençlerle birlikte yükseleceğine inançlarının tam olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Milli manevi değerlere sahip gençler yetiştirelim. Kaybedecek tek insanımız yok. Gençler geleceğimizdir. Onlara sahip çıkmalı ve geleceğimize yönelik yatırımlar yapmalıyız” dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık ve İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Necdet Yılmaz’da, tüm mazlumların umudunun Türkiye olduğuna dikkat çekerek, “Hepimizin ayrı sorumlulukları var. Gençlere de büyük sorumluluk düşüyor. Gençlerimizle birlikte ortak vatan paydasında projeler üretim, yatırıma dönüştürmeliyiz” dediler. Hükümet ve yerelde de gençlerin yanında olduklarını bildiren Zafer Işık, ayrım yapmadan çözüm üretmeyi devam ettireceklerini kaydetti.

Sohbet havasında gerçekleşen Atatepe tesislerindeki gençlik zirvesinde, MTTB tarafından kullanılan Büyükşehir Belediyesi Yalı Konağının, tüm genç sivil toplum kuruluşları, üniversite öğrenci temsilcilikleri ve gençlik kolları tarafından da değerlendirilebileceği açıklandı. Zirvenin sonunda katılımcılar hatıra fotoğrafı çektirdi. Ülkü Ocakları Gemlik Temsilciliği de günün anısına katılan herkese karanfil hediye etti.

GEMLİK BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108