Ata mahallesi güzelleşiyor

Gemlik Belediyesi tarafından yaptırılan Ata Mahallesi Mahalle Konağı çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor.

25 Nisan 2017 Salı 12:39
Ata mahallesi güzelleşiyor

Gemlik Belediyesi ekipleri, Mahalle Konağı çevre düzenlemesi ile istinat duvarı ve yol genişletme çalışmalarını da bir arada yürütüyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli denetiminde gerçekleşen çalışmalar, peyzaj çalışmaları ile renklendirilecek. Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli, “Mahalle konağımız tüm hızıyla devam ediyor.

Yol genişletme, istinat duvarı ve çevre düzenleme çalışmalarını da bir arada yapıyoruz. Ayrıca Ata Mahallesini Sanayi Bölgesine, Sanayi Bölgesini de Bursa Karayoluna bağlayan güzergâhta da kilitli parke taşı ile yol kaplaması yaptık.

Ata Mahallemize yönelik hizmet ve yatırımlarımız devam edecek. Kısa sürede bu çalışmaları bitirmeyi hedefliyoruz. Ata Mahallesi hak ettiği yatırımları alırken, daha da güzelleşecek” dedi.

GEMLİK BLD

banner119
Anahtar Kelimeler:
Gemlik Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108