Bank Asya'da hesabı bulunan 2 kişi yakalandı

Denizli’de FETÖ/PDY operasyonunda Bank Asya’da hesabı bulunan ve sabit hatlardan arandığı tespit edilen 2 kişi, PKK/KCK’ye üye olan 1 kişi ise ekipler tarafından yakalandı.

20 Aralık 2021 Pazartesi 15:03
Bank Asya'da hesabı bulunan 2 kişi yakalandı

Denizli’de Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimatlar neticesinde yapılan çalışmalarda “FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü” ile ilgili Bank Asya’da hesabı olan ve ankesör/sabit hatlardan ardışık arandığı tespit edilen 2 şüpheli yakalandı.

Yakalanan şüpheliler hakkında adli makamlarca işlem yapıldı. “PKK/KCK Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak” suçundan hakkında yakalama kararı bulunan 1 kişi ise Denizli’de yakalanırken, ekipler tarafından aranmış olduğu İl Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
DenizliBank AsyaFETÖPDY
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108