Şanlıurfa’da FETÖ operasyonu: 7 tutuklama

Şanlıurfa’da FETÖ terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan aralarında kamu çalışanlarının da bulunduğu 16 zanlıdan 7’si tutuklanırken 8 şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, 1 şahsa ise ev hapsi verildi.

18 Şubat 2022 Cuma 11:26
Şanlıurfa’da FETÖ operasyonu: 7 tutuklama

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri FETÖ terör örgütüne yönelik operasyon düzenledi.

Operasyonda aralarında aktif görevde olan avukat, polis, doktor ve özel sektör çalışanlarının olduğu 16 zanlı gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 7’si tutuklanırken 8 zanlı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bir zanlıya ise ev hapsi verildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108