‘Bursa Festivali`ne ‘Şebnem Ferah`lı final

‘56. Uluslararası Bursa Festivali’, Türk Rock Müziği’nin güçlü sesi usta sanatçı Şebnem Ferah’ın muhteşem konseriyle sona erdi.

28 Temmuz 2017 Cuma 09:56
‘Bursa Festivali`ne ‘Şebnem Ferah`lı final

Bursa Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından düzenlenen ‘56. Uluslararası Bursa Festivali’nin final konserinde, usta sanatçı Şebnem Ferah sahneye çıktı. Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda sevenleriyle bir araya gelen Ferah, en güzel şarkılarını Bursalı hayranlarıyla birlikte söyledi. Bursa’da heyecanla beklenen ve konserinin biletleri henüz festivalin ilk günlerindeyken tükenen Şebnem Ferah’ı, yaklaşık 5 bin kişi coşkuyla izledi.

Konserinde, kendisi için çok önemli bir şehir olan ve 7 yıl yaşadığı Bursa’da, ilk kez 17 yaşında sahneye çıktığını söyleyen Ferah, yaklaşık 28 yıl sonra yeniden aynı sahnede olmanın mutluluğunu sevenleriyle paylaştı. Sevinci, heyecanı ve gururu gözlerine yansıyan sanatçı, 2 saat civarında süren konserde en çok sevilen albümlerinden şarkılarını söyledi. Konserinde bir bölümü de şarkılarının akustik versiyonlarına ayıran Ferah, hayranlarının gönlünü fethederken, şarkılarıyla sevenlerini eşsiz bir zaman yolculuğuna çıkardı.

Sahne performansı ve güçlü sesiyle dikkatleri çeken Ferah, ‘Sil Baştan’, ‘Deli Kızım Uyan’, ‘Yağmurlar’, ‘Hoşçakal’, ‘Birileri Var’, ‘Vazgeçtim Dünyadan’, ‘Sigara’ ve ‘Benim Adım Orman’ gibi çok sevilen parçalardan oluşan özel repertuvarıyla sevenlerine muhteşem bir konser yaşattı. Sanatseverler, Ferah’ın şarkılarına keyifle eşlik ederken aynı zamanda muhteşem konseri kaydetmek için de birbirleriyle yarıştı. Bursalı hayranları konser boyunca usta sanatçıyı alkışlarla ödüllendirdi.

BBB

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108