TÜMSİAD PROF. ARI’YI Ziyaret Etti

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Uludağ Üniversitesi (UÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekanı Prof. Dr. Tayyar Arı’yı ziyaret etti.

30 Aralık 2016 Cuma 11:45
TÜMSİAD PROF. ARI’YI Ziyaret Etti

İİBF Dekanı Prof. Arı’nın makamında gerçekleştirilen ziyarette TÜMSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Arslan, üniversite ve kamu kurumlarıyla halkın arasındaki buzdağlarının kırıldığını söyledi. Bu sayede başta KOBİ’ler olmak üzere iş dünyasının vizyonunu genişletme şansı yakaladığını kaydeden Arslan, “Üniversitelerimizde içimizden yetişmiş çok değerli akademisyenlerimiz var. Hepsi bizim için çok değerli.

Konusunda uzmanlaşmış, bilimsel çalışmalarıyla fark oluşturan akademisyenlerimizin milletle kaynaşması bizi memnun ediyor. TÜMSİAD’ın en önemli hedeflerinden biri de toplumun tüm kademelerini kaynaştırmak. Bunu tam anlamıyla başardığımız gün, önümüzü kesecek hiçbir güç yok. Biz TÜMSİAD ailesi olarak sorumluluk hissediyor ve bu bilinçle hareket ediyoruz” dedi.

Arslan, UÜ İİBF Dekanı Prof. Arı’yı TÜMSİAD Bursa Şubesi’nin geleneksel hale getirdiği Çırağan Söyleşileri’ne de konuşmacı olarak davet etti.
 


PROF. ARI: BİZ MİLLETİN ÜNİVERSİTEYİZ

UÜ İİBF Dekanı Prof. Arı da eğitimli insan unsurunun toplumsal gelişme açısından çok önemli rol oynadığını ifade etti. Eğitimli insanın emeklerinin üniversite sınırları içinde kalmaması için gayret gösterdiklerini vurgulayan Prof. Arı, şöyle devam etti: “Millet ve üniversiteler arasında daha önce bir kopukluk meydana geldi. Biz bunu gidermek adına tüm gücümüzle çalışıyoruz. Çünkü biz, milletin üniversitesiyiz. Hedefimiz üniversite ve şehrin kaynaşmasını sağlamak. Akademisyenler olarak tüm sinerjimizi milletin hizmetine sunmak zorundayız. Bunu sağladığımızda, birbirimizin gücünden faydalanmayı öğrendiğimizde hem şehrimizi hem de üniversitemizi büyütürüz.”

BPR

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108