THY 6. Bursa Bilim Şenliği gönüllülerini arıyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından Türk Hava Yolları’nın isim sponsorluğunda, Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek olan THY 6. Bursa Bilim Şenliği’ne yönelik hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.

07 Ocak 2017 Cumartesi 11:22
THY 6. Bursa Bilim Şenliği gönüllülerini arıyor

“Enerji Verimliliği” ana konsepti ile 4-5-6-7 Mayıs tarihleri arasında TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan “Bilim Şenliği” kapsamında düzenlenen proje yarışmasına ve atölye çalışmalarına Türkiye’nin dört bir yanından başvuru yağıyor. Türkiye’nin en büyük, dünyanın sayılı bilimsel etkinlikleri arasında gösterilen Bursa Bilim Şenliği süresince proje yarışması ve atölye çalışmalarının yanı sıra sahne ve organizasyon ekibinde görev alacak bilime meraklı gönüllüler aranıyor. Türkiye’nin tüm illerinden başvuruların kabul edildiği gönüllü adayları, iletişim becerisi kuvvetli, takım çalışmasına yatkın, bilime meraklı, araştırmayı seven 18-30 yaş arası üniversite öğrencileri arasından seçilecek.

Katılım sertifikası

Bilim Şenliği süresince görev aldığı ekibin sorumlusu ile birlikte çalışacak gönüllüler, 3 Mayıs 2017’de start alacak Bilim Etkinlikleri Akademisinde ve Bilim Şenliği süresince özel bir de eğitim alacak. Bursa Bilim Şenliği gönüllüleri, proje yarışması içerisinde sergilenecek 50 proje finalistinin etkinlik süresince doğacak sorun ve ihtiyaçlarının çözümüne yardımcı olmanın yanı sıra ulusal ve uluslararası firmaların atölye etkinliklerinde görev alarak ziyaretçilerin uygulamaları gerçekleştirmelerine yardım edecekler. Etkinlik süresince şehir dışı katılımcılarının konaklama ve ulaşım organizasyonunda koordinasyon ekibine destek verecek olan bilim gönüllüleri, danışma noktalarında ziyaretçilerin sorularını yanıtlamak ile da görevlendirilecek.



Bursa Bilim Şenliği’nde gönüllü görev alacaklara, şenlik sonunda “Bilim Etkinlikleri Akademisi” katılım sertifikası ile “Bilim Şenliği” başarı sertifikası verilecek. Ayrıca, Bursa ili dışından katılacak gönüllülere konaklama ve ulaşım imkânı da sağlanacak. Türkiye’nin en büyük, dünyanın sayılı bilimsel etkinliği olan THY 6. Bursa Bilim Şenliğinde gönüllü görev almak isteyenler, 10 Şubat 2017 tarihine dek http://bursabilimsenligi.org/etkinlikler/ adresine kayıt yaptırabilirler. Kayıt yaptıran adaylardan başvurusu kabul edilenler, 17 Şubat 2017 tarihinde açıklanacak.

BBB

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108