Talha Uğurluel BTM`ye geliyor

Büyükşehir Belediyesi’nin geleceğin bilim adamlarını yetiştirmek amacıyla Bursa’ya kazandırdığı vizyon projelerinden Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi (BTM) alanında usta isimleri Bursalılar ile buluşturmaya devam ediyor.

05 Ocak 2017 Perşembe 13:21
Talha Uğurluel BTM`ye geliyor

Ünlü tarihçi yazar Talha Uğurluel, 8 Ocak Pazar günü BTM’de bilime ve tarihe meraklı okurları ile buluşacak. Uğurluel, saat 14.00’te başlayacak söyleşide İslam, Katolik ve Musevi kültürlerinin aynı potada eriyip mükemmel bir karışım oluşturduğu, 750 yıl boyunca İber Yarımadası’na hükmetmiş, birçok ilklere imza atan, dünya kültür ve bilim mirasına önemli eserler bırakan kadim bir medeniyet ve kültür mirası Endülüs’e ilişkin mini bir seminer verecek.

Bilim tarihinin doğru bilinen yanlışlarına ışık tutacak olan Uğurluel, BTM Exhibit tarafından tamamen yerli imkânlarla üretilen ‘Altın Çağ’da Bilim Sergisi’ni de bir tarihçi gözüyle değerlendirecek. Seminere katılmak isteyen vatandaşlar www.bursabtm.org adresinden kayıt yaptırabilirler.

BBB

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108