Puding - Kedi Evi Nasıl Yapılır Sosyal Sorumluk Projesi

Alternatif tarzda müzik yapan Puding grubunun, sözü ve bestesi kendilerine ait olan Kedi Evi Nasıl Yapılır şarkısına çektikleri video klip izleyicilerine eğlenceli görüntüler de sunuyor.

11 Ocak 2017 Çarşamba 20:35
Puding - Kedi Evi Nasıl Yapılır Sosyal Sorumluk Projesi

Klipte sosyal sorumluluk mesajı veren Puding grubu bu soğuk hava şartlarında sevimli dostlarımıza yardımcı olmak için onlara nasıl yuva yapmamız gerektiğini klipinde göstermektedir. Sosyal medya üzerinden sıklıkla bahsedilen kedi evlerine özellikle ağır hava şartlarında daha çok ihtiyaç duyulduğunu hatırlamamızı sağlayan bu renkli proje tüm dijital platformlarda Arpej Yapım Etiketi ile single albüm olarak da dinleyicilerin beğenisine sunuldu.

ITUNES:
https://itunes.apple.com/tr/album/kedi-evi-nas-l-yap-l-r/id1193263536?i=1193263708

banner119
Son Güncelleme: 11.01.2017 20:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108