Kükürtlü Lions Zihinsel Engelli Çocuklara Moral Verdi

Kükürtlü Lions Kulübü; yeni yılı, Alaattinbey Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu’nda eğitim gören hafif zihinsel engelli çocuklarla birlikte kutladı.

02 Ocak 2017 Pazartesi 19:47
Kükürtlü Lions Zihinsel Engelli Çocuklara Moral Verdi
Kükürtlü Lions Kulübü, yaptığı sosyal ve kültürel faaliyetlerinin yanında yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleriyle de farkındalık yaratıyor. Kükürtlü Lions Kulübü Başkanı Hülya Korgavuş, kulüp üyeleriyle birlikte düzenlediği yeni yıl kutlamasıyla zihinsel engelli çocuklara eğlenceli bir gün yaşattı.



Okulda gerçekleşen ve ilüzyon gösterisiyle başlayan etkinlikte, yapılan birbirinden ilginç numaraları büyük bir merakla izleyen çocuklar, eğlenceli vakit geçirdi. Gösterinin ardından yılbaşı pastasının da kesildiği eğlencede, Kükürtlü Lions Kulübü üyeleri çocuklara çeşitli hediyeler verdiler.



Etkinlikle ilgili değerlendirmede bulunan Kükürtlü Lions Kulübü Başkanı Hülya Korgavuş şunları söyledi: “Alaattinbey Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu ile gerçekleştirdiğimiz birçok örnek projeyi hayata geçirmeye çalışıyoruz. Daha önce sağlık ve eğitim konularında yaptığımız çalışmalara bugün farklı bir etkinliği de ekledik. Çocuklarımıza moral vermek amacıyla düzenlediğimiz bu programda onların yüzündeki tebessümü görmek bizlere tarifsiz bir mutluluğu yaşattı.”

BPR

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108