Astrolog Nuray Sayarı Türkiye Tahminlerini Açıkladı

Koza Lions Kulübü, Aralık ayı 2. Toplantısı’nda ünlü Astrolog Nuray Sayarı’yı lionlarla buluşturdu.

26 Aralık 2016 Pazartesi 10:43
Astrolog Nuray Sayarı Türkiye Tahminlerini Açıkladı

Altın Ceylan önceki gün farklı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Koza Lions tarafından gerçekleştirilen etkinlikte, burç, tarot yorumlarıyla tanınan ünlü Astrolog Nuray Sayarı, lionlarla bir araya geldi. Sayarı’nın sunumu öncesi Barbaros Öztürk’ün 2017 kış kreasyonu tanıtıldı.
2017’de burçların gezegenlere etkisi ve bizleri nelerin beklediğine dair söyleşinin yapıldığı etkinlikten elde edilen geliri Soma’da babası vefat eden çocuklar adına yaptırdığı okula bağışlayacağını belirten Sayarı, böyle bir organizasyonu düzenleyen Koza Lions Kulübü Başkanı Müge Okşan’a, ekibine ve yoğun katılım gösteren lionlara teşekkür etti.

Koza Lions Kulübü Başkanı Müge Okşan’ın moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşide ünlü Astrolog Sayarı, Türkiye’nin yıldız haritasını çıkardı. Ülkemizin geleceği hakkında tahminlerde bulunan Sayarı, gündeme, hayata ve ilişkilere dair keyifli sohbet gerçekleştirdi.

Gençlik yıllarından itibaren metafiziğe, doğaüstü güçlere olan ilgi duyduğunu, bu alanda araştırmalar gerçekleştirdiğini ve eğitim aldığını, güçlü sezgisi sayesinde de yaptığı önemli kehanetlerle tanındığını belirten Sayarı, ülke olarak 2017 yılında Haziran’a kadar zor bir sürecin bizleri beklediğini söyledi. Buna rağmen 2017’nin her anlamda 2016’ya göre daha iyi bir yıl olacağını söyleyen Sayarı, 2017’de yaşanacak her değişimle 2018’e hazırlanılacağını belirtti. Sayarı, “Jüpiter, Akrep burcuna 11 Ekim 2017’de geçiyor. O zamana kadar sıkıntılar yaşanacak. Jüpiter bolluğun bereketin şansın gezegenidir. Jüpiter sizi nasıl yakalarsa, yakaladığı o durumu büyütür. O sebeple iyi yakalarsa daha iyileri beraberinde getirir. O yüzden zor geçecek 2017 sonunda, 2018’le birlikte öyle bir döneme gireceğiz ki dünya ülkemizi konuşacak. Türkiye 2020’lerden sonra altın çağını yaşayacak” diye konuştu.



“Bastığımız toprağa, soluduğumuz havaya şükredelim. Şükür enerjinizi, mutluluk sinerjinizi mümkün olduğunca ortaya çıkaralım” diyen Sayarı, şöyle devam etti:

“Ne ekersen onu biçersin. Nefes alıyorsan istiyorsun, olmuyorsa bunda da bir hayır vardır. Hayata farkında gözlerle bakmak gerekiyor. ‘Neden’, ‘niçin’ ve ‘niye’yi bırakan insanlar bu evrende doğru tekamülü yaşar. ‘Niye bunlar başımıza geldi?’, ‘Neden ben?’ sorularına ‘Gelmesi gerektiği içindi. Nedeni yok. Olması gerekiyordu oldu.’ Gibi cevaplar vermeliyiz. Çünkü hiçbir şey ve hiç kimse sizin hayatınıza boş yere girmiyor.”



Sayarı sözlerini şöyle sonlandırdı:

“Kimse sizin hayatınıza boş yere girmiyor. Herkesin bir görevi var. Hiçbir şey boşu boşuna değil. Hayat bir armağan. Hayat zaten an’lardan oluşuyor. An’ın farkında olalım. Hep geleceği merak ediyoruz. Aslında gelecek şimdiki an’da gizli. Şimdiki an’ı doğru yaşamamız gerekiyor. İyi enerjiye sahip olan, kişilere mutluluk, sağlık, bolluk ve bereketin kapılarını açmayı öğreterek, pozitif kişiliği sayesinde onlara destek olabilir. İnsan hayatında çok önemli olan pozitif düşünce gücünü kullanmayı bilmelidir.”

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108