Parkur Bursa AVM

Parkur Bursa AVM, Parkur Bursa Alışveriş, Eğlence ve Yaşam Merkezi, Adresi, Telefon Numarası, Nerede, Nasıl Gidilir, Konumu, Yol Tarifi, İletişim Bilgileri.

23 Kasım 2021 Salı 03:38
Parkur Bursa AVM

Parkur Bursa AVM, Alışveriş Eğlence ve Yaşam Merkezi Bursa'da Demirtaş Cumhuriyet, Demirtaş Yolu Caddesi No: 63 Osmangazi / BURSA adresindedir.

Parkur Bursa AVM, Alışveriş Eğlence ve Yaşam Merkezi'nin adresini tam olarak özetlemek gerekirse, Eski Yalova Yolu üzerinden Hipodrom'a indikten sonra yolu takip ederek Veysel Karani Camii ve Türbesini görerek Demirtaş Çöplüğü olarak tabir edilen Arıtma Tesisi'ni geçerek Demirtaş Mahallesi'ne doğru ilerlemelisiniz.

Yolu takip ederek eski ismi ile Yeşilşehir yeni ismi ile Yasemin Park Evleri mevkiine ulaştığınızda az yolunuz kaldı demektir.

Yolu devam ettiğinizde kısa süre sonra Sol tarafınızda Parkur Bursa AVM, Alışveriş Eğlence ve Yaşam Merkezi'ni göreceksiniz.

Adres: Demirtaş Cumhuriyet, Demirtaş Yolu Caddesi No: 63 16160 Osmangazi / Bursa

Telefon: +(90) 850 460 64 66

E-mail: bilgi@parkurbursaavm.com.tr

banner119
Son Güncelleme: 23.11.2021 10:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108