Bursa Sur Yapı Marka AVM

Uygarlığın mimarı Sur Yapı, Bursa’da eşsiz bir projeyi hayata geçiriyor. Bursalılar için tasarladığı bu görkemli proje, alışveriş ve eğlence deneyimini zirveye taşıyacak! Projenin alışveriş merkezi kiralama ve yönetim hizmetlerini ise 17 ülkede 189 alışveriş merkezi yöneten, sektörün Avrupa’daki lideri ECE Türkiye üstleniyor.

03 Temmuz 2017 Pazartesi 12:20
Bursa Sur Yapı Marka AVM

Bursa’da dünyaca ünlü ve ulusal, seçkin markaların buluştuğu adres Marka sayesinde dünyanın modasını uzaklara gitmeden takip edebilir, tarzınızla göz kamaştırabilirsiniz.

Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi’nin 5 katlı ferah alışveriş merkezi sayesinde vitrinlere rahatça göz gezdirebilir, daha önce yaşamadığınız ayrıcalıklı bir alışveriş deneyimini yaşayabilirsiniz.

Bursa’da son modaya atılan imza: Marka.

Adres: Odunluk Mahallesi Mihraplı Caddesi Bp Karşısı No:6/a, 16110 Bursa/Nilüfer

banner119
Son Güncelleme: 03.07.2017 12:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108