Bursa'lı Ayşenaz ve Gamze'den 2 gündür haber yok

Bursa’da işe gidiyorum diyerek evlerinden ayrılan 16 yaşındaki 2 kızdan 2 gündür haber alınamıyor. Genç kızların hayatlarından endişe eden aileleri iki gündür perişan oldu.

23 Kasım 2021 Salı 10:39
Bursa'lı Ayşenaz ve Gamze'den 2 gündür haber yok

Edinilen bilgiye göre, olay, dün sabah saatlerinde Osmangazi ilçesinde meydana geldi.

Veziri caddesindeki evlerinden işe gitmek için ayrılan Ayşenaz Arık (16) ve aynı mahallede oturan Gamze isimli arkadaşı ile buluşup birlikte gezmeye başladı.

İddiaya göre, ikili sosyal medya hesaplarından Kestel’de olduklarına dair bir story paylaşımı yaptı. Bu paylaşımdan sonra telefonlarına ulaşılamayan genç kızlardan kimse haber alamadı.

Aileler durumu polise bildirirken iki arkadaş polis tarafından her yerde aranmaya başlandı.

Ayşenaz Arık’ın babası Ceylan Arık kızıyla hiçbir sorununun olmadığını söyleyerek, “Kızım dün öğlen saatlerinde işe gidiyorum diye evden çıktı. Ondan sonra akşam saat 22.30 civarı annesini aradı ve anne yarım saat sonra eve geleceğim dedi. Yarım saat sonra kızımın telefonu kapandı. Daha sonra kız kardeşi Kestel Güvercinlik Parkı’ndan story attığını görmüş. Bizde Kestel’de görüldüğünü öğrenince burada aramaya başladık. Meydanda tost yemişler hatta bir abi Allah rızası için karınlarını doyurmuş. Biz kızımın Kestel’de olduğunu biliyoruz görenlerin duyanların polisle yada bizimle iletişime geçmesini istiyoruz” dedi. Kızına seslenen Ceylan Arık, "Yavrum dön yuvana. Biz perişan haldeyiz mahvolduk. Ağabeyin, Annen herkes perişan. Gel yavrum bizi seviyorsan ne olur dön yuvana. Allah aşkına dön” diye konuştu.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 23.11.2021 10:54
Anahtar Kelimeler:
Ayşenaz ArıkCeylan Arık
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108