Bursa'da Çok Sayıda Cinsel İçerikli Gıda Takviyesi Ele Geçirildi!

Bursa'da polis ekiplerinin gerçekleştirdikleri operasyonda cinsel gücü arrtırdığı ve piyasa değerinin 750 bin lira olduğu öğrenilen bitkisel gıda takviyesi ele geçirildi.

30 Kasım 2018 Cuma 20:27
Bursa'da Çok Sayıda Cinsel İçerikli Gıda Takviyesi Ele Geçirildi!

Bursa Osmangazi ilçesinde bir adreste cinsel gücü arttırıcı etki sağlayan bitkisel takviye ürünlerinin satıldığı konusunda ihbarı değerlendiren Güvenlik Şube Müdürlüğü ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri belirtilen adrese baskın düzenlediler.

Cinsel gücü arttırıcı takviyesi bitkisel ürünlerin satıldığı depoya düzenlenen baskında Güvenlik Şube Müdürlüğü ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri karışımında sağlığa zaralı maddelerin bulunduğu ve toplam değerinin 750 bin lira olduğu belirtilen gıda takviyesi bitkisel ilaçlar ele geçirdiler.

Baskında ele geçirilien ürünlere el konulduğu bildirilirken, olayla ilgili 1 kişinin gözalatına alındığı belirtildi.

banner119
Son Güncelleme: 30.11.2018 21:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108