Adanalı Sude Naz Milli Takıma davet edildi

AGİAD Ortaokulu Basketbol Takımında oynayan Sude Naz Sevim, U14 Yıldızlar Milli Takım kampına davet edildi.

29 Mart 2022 Salı 09:22
Adanalı Sude Naz Milli Takıma davet edildi

AGİAD Ortaokulu Basketbol Takımında oynayan Sude Naz Sevim, U14 Yıldızlar Milli Takım kampına davet edildi.

Adana Genç İşadamları Derneği (AGİAD) Ortaokulunda öğrenimine devam eden Sude Naz Sevim, okulu aracılığı ile Ayyıldızlı formayı giymeyi hak kazandı. Aynı zamanda Adana’daki Atlas Tiger sporcusu da olan Sude Naz Sevim, kulübünün ve okulunun gururu oldu. Takım arkadaşları milli basketbolcuya başarılar dileyip, gelecekte de Milli Takımın vazgeçilmez sporcusu olacağına inançlarının tam olduğunu söylediler.

Sude Naz Sevim ise çok mutlu olduğunu söyleyerek, “Her sporcunun hayali milli formayı giymektir. Benim hayalimde buydu ve gerçekleşmesinden dolayı çok mutluyum. Bana emek veren antrenörlerime, öğretmenlerime, arkadaşlarıma ve her zaman yanımda olan aileme teşekkür ediyorum” dedi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108