Kozan Kent Konseyi Başkanlığına Tüfekli yeniden seçildi

Kozan Kent Konseyi Başkanlığına Derya Tüfekli yeniden getirildi.

31 Mart 2022 Perşembe 16:58
Kozan Kent Konseyi Başkanlığına Tüfekli yeniden seçildi

Kozan Kent Konseyi Başkanlığına Derya Tüfekli yeniden getirildi.

Kozan Kent Konseyi olağan genel kurulu Çamurdan Konağı’nda yapıldı. Kozan Kent Konseyi Başkanlığı’na yeniden seçilen Derya Tüfekli, pandemi nedeniyle fazla araya bir araya gelemediklerini belirterek, bundan sonra Kozan için ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Kozan’ın gelişmesi için tarım ve turizme önemli yatırımlar yapılması gerektiğine dikkat çeken Tüfekli, Kozan Kent Konseyi’nin itici kuvvet olduğunu belirterek, kamu kurum ve kuruluşlarından, muhtarlardan, STK’lardan, derneklerden oluşan Kozan Kent Konseyi’nin Kozan’ın geleceğine yön tutabileceğinin altını çizdi.

Tüfekli, Kozan’ın tarih ve turizm alanında zenginliği, yöresel lezzetleri ve kadın üreticilerin desteklenmesi anlamında konsey olarak büyük bir özveri ile çalışacaklarını ifade ederek, pandemi’nin ardından bölgenin cazibe merkezi olması için kurumlarla iş birliği içinde tüm çalışmalara destek vereceklerini söyledi.

Yürütme Kurulu’nda fazla bir değişikliğin olmadığını ifade eden Derya Tüfekli, yeni yönetime de çalışmalarında başarılar diledi.

Kozan Kent Konseyi genel sekreterliğine Kozan Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürü Burak Kamalı getirildi. Beril Solmuşgül’de Kent Konseyi yönetiminde görev aldı.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108