Mudanya Işıklı Mahallesinde İmzalar Atatürk İçin

Işıklı Mahallesi’ne Atatürk Büstü yapılması için mahalle sakinlerinden imza toplayan Mustafa Güleç, topladığı imzaları Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a teslim etti.

07 Haziran 2017 Çarşamba 12:56
Mudanya Işıklı Mahallesinde İmzalar Atatürk İçin

Işıklı Mahallesi’nde Atatürk büstünün yapılması amacıyla mahallesinde başlattığı imza kampanyasını sonlandıran muhtar azası Mustafa Güleç, topladığı 123 imzayı Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a teslim etti.

CHP Bursa İl Başkanı Şadi Özdemir ile CHP İlçe Başkanı Ergül Batman’ın da destek verdiği imza kampanyasındaTürkyılmaz’dan büst için söz alan Güleç, “Yakın zamanda Atatürk büstümüzü kaldırdılar. Bizlerde mahalleli olarak talebimizi imza toplayarak başkanımıza ilettik. Kendisi de bu çalışmayı yapacaklarının sözünü verdi” dedi.

ATATÜRK VE CUMHURİYETİ KİMSE YOK EDEMEZ

Kendilerine gelen talep karşısında mutluluğunu ifade eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Atatürk büstünü en kısa zaman içerisinde yapacaklarının sözünü verdi. Mudanya’nın tüm mahallelerineAtatürk Büstü kazandırmak için gerekli çalışmaların hali hazırda sürdüğünü de sözlerine ekleyen Türkyılmaz, “Her mahallemizde olduğu gibi Işıklı Mahallemize de Atatürk’ümüzün büstünü yapacağız. Atatürk’ümüzü ve cumhuriyetimizi yok etmeye kimsenin gücü yetmeyecektir.

Buna ne biz ne de Mudanyalı hemşehrilerim izin vermeyecektir” ifadelerini kullandı.

MUDANYA BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108