Doğanın gönüllü temizlikçileri iş başında

Büyükşehir Belediyesi, Dağcılık Federasyonu İl Temsilciliği ve Yeşil Bursa Dağcılık Kulübü işbirliğiyle düzenlenen ‘Büyükşehir ile adım adım doğa’ etkinliğine katılan doğa tutkunları, çevre haftası etkinlikleri kapsamında yürüyüş güzergahında çöp topladı.

07 Haziran 2017 Çarşamba 12:58
Doğanın gönüllü temizlikçileri iş başında

Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Kültür ve Turizm Dairesi Başkanlığı, Dağcılık Federasyonu Bursa İl Temsilciliği ve Yeşil Bursa Dağcılık Kulübü işbirliğinde düzenlenen Çevre Haftası Doğa Yürüyüşü ve Çevre Temizliği etkinliği Küreklidere Şelalesi’nde gerçekleştirildi.

Şelale etrafında biriken çöpleri ve şelale yamaçlarında ulaşılması zor yerlerde bulunan çöpleri dağcılık ekipmanları yardımıyla temizleyen doğa severler etraftaki çöplerin temizliğinin tamamlanmasının ardından şelale kenarından Bursa’ya inen patika yol üzerinde doğa yürüyüşü yaparak güzergah üzerinde bulunan çöpleri de topladılar.

Yürüyüşün sonunda Hamamlıkızık Kent Ormanı’na varan doğaseverler topladıkları çöpleri alanda bulunan çöp tenekelerine boşalttıktan sonra kent ormanında bir süre dinlendiler.

Günün sonunda Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katılan dağcılar adına konuşan Yeşil Bursa Dağcılık Kulübü Başkanı Kadir Soyaltın, etkinliğe verdiği destekler nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye teşekkür etti.

BBB

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108