Zonguldak'taki Kazada Yolcu Otobüsü TIR'a Çarptı

Zonguldak Gülüç'te meydana gelen trafik kazasında yolcu otobüsü TIR'a çarptı. Kazada 18 kişinin yaralandığı bildirildi. Yaralıların 15'inin yolcu 3'ünün personel olduğu öğrenildi.

30 Ekim 2018 Salı 21:37
Zonguldak'taki Kazada Yolcu Otobüsü TIR'a Çarptı

Zonguldak'ın Gülüç Beldesi'nde meydana gelen kazada Zonguldak-Antalya seferi için yola çıktığı belirtilen yolcu otobüsü Gülüç Beldesi'nde seyir halindeki bir TIR'a arkadan çarptı. Kaza sonrasında olay yerine çok sayıda AFAD, İtfaiye veSağlık Ekipleri'nin sevk edildiği belirtilirken, kazada 18 kişinin yaralandığı gelen haberler arasında.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108