Hakkari Yüksekova'da 51 Kilo Eroin Ele Geçirildi!

Hakkari Yüksekova'da Bağdaş Köyü Dilektaşı mevkisinde sürücüsü tarafından terk edilen kamyonette 51 kilo 620 gram eroin ele geçirildiği belirtildi.

30 Ekim 2018 Salı 22:07
Hakkari Yüksekova'da 51 Kilo Eroin Ele Geçirildi!

Türkiye genelinde devam eden uyuşturucuyla mücadele büyük bir titizlikle sürdürülürken, Hakkari'de "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti" suçlarına yönelik olarak gerçekleştirilen uygulamada edinilen bilgiye göre, ekiplerin ''DUR' ihtarına uymayan bir sürücü Hakkari'ye bağlı Yüksekova ilçesi Bağdaş Köyü Dilektaşı mevkisinde kullanmış olduğu kamyoneti bırakarak olay yerinden kaçtığı bildirildi.

Ekiplerin sürücüsünün bırakarak kaçtığı kamyonette gerçekleştirdikleri aramalarda 51 kilo 620 gram ağırlığından eroin ele geçirildiği öğrenilirken, konuyla ilgili olarak tahikatın devam ettiği gelen haberler arasında.

Hakkari Valiliği'nden yapılan açıklamada ise, İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti" suçunu önlemeye yönelik olarak yürütülen çalışmaların aralıksız devam ettiği belirtildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108