Yalova'daki Fuhuş Operasyonunda 40 Gözaltı

Yalovada İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen fuhuş operasyonunda 31'i yabancı uyruklu kadın oldukları belirlenen 40 kişi gözaltına alındı.

22 Ekim 2018 Pazartesi 18:31
Yalova'daki Fuhuş Operasyonunda 40 Gözaltı

Yalova'da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri şehirde yabancı uyruklu kadınların para karşılığı fuhuş yaptıklarına dair ihbarları değerlendirerek içkili mekanlara yönelik olarak düzenledikleri fuhuş operasyonunda 31'i yabancı uyruklu kadın oldukları belirlenen 40 kişi gözaltına alınırken, 74 vatandaşın ise (GBT) genel kimlik kontrolünün yapıldığı bildirildi.

Operasyonda gözaltına alınan zanlıların Jandarma'daki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken, yabancı uyruklu oldukları öğrenilen 31 kadının ise işlemlerinin tamamlanmasının ardından sınır dışı edileceği gelen haberler arasında.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108