Bursa İnegöl'de 7 Yaşındaki Çocuk Aracın Altında

Bursa İnegöl'de yaşanan olayda, 7 yaşındaki bir çocuk aracın altında kaldı. Aracın arka tekerlekleri 7 yaşındaki küçük çocuğun üzerinden geçti.

23 Ekim 2018 Salı 00:19
Bursa İnegöl'de 7 Yaşındaki Çocuk Aracın Altında

Bursa'nın İnegöl ilçesi Kemalpaşa Mahallesi Hicran Sokak'ta meydana gelen kazada, edinilen bilgilere göre 7 yaşındaki çocuk evlerinin bahçesinde oynarken hızlıca koşarak bahçeden çıkmak istedi. Hızlı koştuğu iddaa edilen çocuk bu sırada yoldan geçmekte olan araca ortadan çarptı. Çocuğun çarptığı araç arka tekerlekleri küçük çocuğun üzerinden geçtikten sonra ancak durdu. Olayı gören çevredeki komşular, ailesi ve sürücü küçük çocuğa olay yerine 112 sağlık ekiplerini çağardılar.

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri küçük çocuğa olay yerinde ilk müdaheleyi gerçekleştirdiler. Olay yerinde sağlık ekipleri tarafından ilk müdahelesi gerçekleştirilen çocuk ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan tedavisinin ardından küçük çocuk taburcu edilirken, ekipler olayla ilgili olarak soruşturma başlattılar.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108