Yahşiyan Belediye Başkanı'nın Oğlu Aracında Başından Vuruldu!

Kırıkkale Yahşiyan ilçesini Belediye Başkanı'nın 26 yaşındaki oğlu aracında silahla başından vurulmuş halde bulundu. Başından vurulan şahısın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

14 Ekim 2018 Pazar 23:52
Yahşiyan Belediye Başkanı'nın Oğlu Aracında Başından Vuruldu!

Kırıkkale'nin Yahşiyan ilçesi Belediye Başkanı Ahmet Sungur'un 26 yaşındaki oğlu Metin Sungur otomobilinde silahla başından vurulmuş olarak bulundu. Olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerinin gerçekleştirdikleri ilk müdahelenin ardından ambulansla Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırılan Metin Sungur'un sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirilirken, Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Ekipleri olayın gerçekleştiği alanda ve araçta incelemelerine devam ediyorlar.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108