Bursa İnegöl'deki Kazada Can Pazarı Yaşandı: 5 Yaralı

Bursa İnegöl'de Kütahya Domaniç Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasında yağan sağanak yağmurun etkisiyle kontrolden çıkan araç ormanlık alana uçtu. Kazada 1'i çocuk 5 kii yaralandı.

15 Ekim 2018 Pazartesi 23:33
Bursa İnegöl'deki Kazada Can Pazarı Yaşandı: 5 Yaralı

Bursa İnegöl ilçesinden Kütahya Domainç istikametine gitmekte olan otomobil sağanak yağmurun etkisiyle kontrolünü kaybederek ormanlık alana uçtu. Uzun süre yuvarlanan araçta bulunanlardan 1'i çocuk 5 kişi yaralandı. Olay yerine sevk edilen sağlık, itfaiye ve jandarma ekiplerinin çabalarıyla yaralılar sıkıştıkları araçtan çıkartılarak ambulansla hastaneye kaldırıldılar.

Olayla ilgili olarak edinilen bilgiye göre İnegöl'den Domaniç istikametine seyir halinde olan araç yağmurda sürücünün kontrolünü kaybederek virajı alamayarak ormanlık alana uçtu. Ormanlık alana uçan otomobil ağaçlara çarparak durabilirken, araçta bulunanlardan 5 kişi yaralandı. Olay yerine sevk edilen sağlık, itfaiye ve arama kurtarma ekipleri tarafından araçtan çıkartılan yaralılar olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahelelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi'ne sevk edildiler.

banner119
Anahtar Kelimeler:
BursaInegölDomaniç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108